sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Touhukas päivä

Jatkui iltaan asti.....
Puuhailua, ukoilua, kokkailua



 
Taavi salaatin teossa


Illalla kaikki murut jonossa suihkuun. Oli ollu niin kovat kevätkiireet pihassa, että oltiin päätä myöten hiekassa!! Ja mystisesti varpaat mustana...... äiti kyllä muisti antaneensa kaikille kengät, kun lähtivät ulos...... Meillä niin aina kuljettas paljain jaloin. Ja onhan se ihan hyväkin tapa, mutta vielä tuntuu maa kyllä aikas vilpakalta, erityisesti varjopaikoissa. 

Varjopaikoista heikko aasinsilta..... meillä oli tänään pitkästä aikaa Taavilla epilepsiakohtaus. Ns.psykomotorinen kohtaus, puhekyky katosi, pupillat laajeni ja poika hikoili kovasti. Ja tietysti myös hätääntyi.  Toivotaan, että liittyy vaan nyt näihin lääkemuutoksiin, ja siihen että lääketasapaino ei vielä ole ihan se mihin pyritään. Näitä ei ikinä haluais nähdä lisää!! 

Huomenna saadaan aamulla mukavia vieraita! Työkaverini tulee kera suloisen Lumin. Pojat jo myös kovasti odottaa Betsku-tätiä. 
Tänään leivottiin huomisille kahveille suolaiseksi kana-punakaali-vuohenjuusto piirakka. Ja makoisaksi herkuksi kevennetty päärynä brownie. 


Alkavaan viikkoon tarmolla!

Kiitos tästä päivästä!
Ja hyvää yötä.

1 kommentti:

  1. <3 eihän ne lapset malttas,olla kengät jalassa...
    nuo kohtaukset on aina pelottavia...

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!