keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Tänään se oli

Ja heti aamulla sängystä noustuaan sen Taavikin muisti: Äiti, tänään me nyt mennään sinne tutustumispäivälle! Ja niin todella mentiin. Oli hyvä käynti, ja jäi positiivinen fiilis meille kaikille! Koulu tuntuu tosi hyvältä. Opettajat mukavia ja ihmisläheisiä. Voin hyvillä mielin laittaa Taavin koulupolulle syksyllä.
Huolehtivat opettajat senkin, että koulukyyti hakemus on täytetty oikein ja laittoivat sen eteenpäin.
Mutta: Tärkeintä oli, että Taaville jäi tosi hyvät tunnelmat! Iloisena asiasta puhuttiin vielä monta kertaa kotona!







Meitin iloinen,  kultainen,  rakas poika!


Tänään jouduin myös aktivoituneen kohtaus tilanteen vuoksi soittamaan Lastenlinnaan.  Ja lääkkeen nostohan se taas on edessä!  Mutta toivotaan että tehoaa eikä nosta haittavaikutuksia liian koviksi.
Huomen aamulla laboratorioon Taavin kanssa. Ja puolilta päivin toimintaterapiaan.


Eskaria ei jäjellä enää juuri ollenkaan. Taavi jo itsekin sanoi tuossa päivänä eräänä, että "minä nautin jo lomasta"! Ja loman on kyllä poika ansainnutkin tämän, ei niin helpon, vuoden jälkeen!
Eskarivuosi ei todella mennyt niin kuin oli toivottu. Oli näitä lääkemuutoksia. Ja lisäksi tuntui pitkin vuotta, että Taavin tilannetta ei ymmärretty lainkaan. Eikä muistettu pojan vahvan lääkityksen haittoja. Ja paljon muutakin negatiivista tuli vastaan, mutta.....
Vuosi on nyt kahlattu läpi. Ja nyt Taavi:

TODELLA NAUTITAAN LOMASTA!!!
Rakastan sua!

Kiitos tästä päivästä!
Kauniita unia.

1 kommentti:

  1. kaikkea sitä voi pieni poika joutua kokemaan,reipas on Taavi ollut kaikesta huolimatta <3 onnea ja siunausta koulu-tielle :)

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!