maanantai 26. toukokuuta 2014

Suojaan, varjoon, alta polttavan auringon....

Päivä oli taas tosi lämmin. Mutta onneksi jo huomenna pitäs olla helpompi hengittää! Lapsetkin pakeni jätskin ja vadelmahillon jälkeen leikkimökin alle!


Aamulla muuten kävi pikku moka. Fanni koulussa, pojat pihassa ja äiti kohelsi kesken pöydän pyhkimisen pihaan jotain selostamaan..... ja kuinka ollakaan, pikku-P pamautti oven kiinni! Avaimet, autonavaimet, kännykkä, Taavin kohtauslääke sisällä..... ja me kaikki oven väärällä puolen.... Onneksi on ihania naapureita, joilta sain lainata puhelinta. Ja onneksi on ihana sisko, joka kesken kuntosalitreenin lähti toisesta kaupungista, oman kotinsa kautta, tuomaan meille vara-avainta!! Kiitti, pikku-siukku! Kaikki kävi siis hyvin. 

Hetken oli sitten ihan perus leikkejä ja touhuja.... kunnes tuli aika mennä katsomaan onko posti tullut.... ei ollut, mutta jotkut iloiset aputassut oli eilen vienyt roskiksen sijaan postilaatikkoon Pyryn vaipan. Ja tuoksuhan oli tooooosi, joo........
No, kaikkea voi tapahtua kun on näitä pikku kultia tässä touhuamassa. Ihania silti, meitin murut!!

Taavilla ja toimintaterapeutilla meni "kotitreenit" hyvin. Kovasti innoissaan Taavi esitteli Marjolle myös kotia. 
Sittenpä lähdettiinkin jo eskarille. 
 Ja hakemaan oma todistus ja ruusu! Eskari suoritettu! Hienoa Taavi!

Fannin kevätjuhlaan meni isi. Minä ja pikkupojat Taavin. Juhlien jäljeen päivän toiset jätskit ja vielä rentoa ulkoilua kotipihassa.
Tuoksuteltiin pihassa myös kieloja! Niin ihana ja kesäinen tuoksu.

Kiitos tästäkin päivästä!
Hyvää yötä!

1 kommentti:

  1. oi,te ootte saanu nauttia lämpimästä säästä,meillä kovin viluttaa...villasukat ja hanskat palas poikasilla takas käyttöön :(

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!