torstai 8. toukokuuta 2014

Sadetta!!

Tänä aamuna herättiin täysin päinvastaiseen päivään, kuin eilen. Taivas oli harmaa ja vettä satoi kaatamalla. Oli tosi syksyistä. Ilma jopa tuoksui sellaiselle alkusyksyn aamulle, kun olet reppu selässä menossa kouluun.....
Lapsetkin heräsi alkavaan päivään jotenkin takakireänä, jopa äkäisenä.


                                                 Aamupalalla kotiviiliä.

Pikkumiesten kanssa palattiin kotiin laittamaan ruokaa valmiiksi, kun päivä jatku suoraan eskarin jälkeen toimintaterapia reissulla. Koko porukka tietenkin mukana autoajelulla!
Ja mikä hienoa, oli kaikkien päivät sujuneet aamun tahmeudesta huolimatta oikein hyvin. Myös meidän eskarilainen oli pärjännyt oikein hyvin! Hyvä Taavi! Ja jaksoi perään vielä toimintaterapiankin suorittaa mallikkaasti!


Sateisen autoajelun jälkeen kotiin lepäämään ja syömään.
Ruokana tänään meillä savukasleria, lämmintä hapankaalia ja puolukkaa. Ei niin kaunis, mutta kylläkin maukas annos. Lapsille makua pehmentämään lisäksi perunamuusia.

Tänään muuten koulusta, eskarista ja kerhosta kotiutui salamyhkäisesti hymyileviä ja keskenään kuiskuttelevia mussukoita! "Ja äiti, sä et sitten saa mennä kattoon Fannin huoneeseen" kävi komento! Ihania lapsukaisia!

Iltapäivällä levättiin hiukan kaikki. Sain jopa Taavin nukkumaan pikku tupslurkut! Se on hyvä, sillä riittävä, säännöllinen lepo olisi tosi tärkeä osa epilepsian hoitoa. Mutta koitapa selittää tämä 6-vuotiaalle pojalle.......... juupa juu!

Sitten olikin jo Fannin golf kurssin vuoro. Ryhmässä oli 16 lasta. Kutakuinkin saman ikäisiä kaikki. Fanni tykkäsi kovasti. Eikä kuulemma haitannut yhtään, vaikka hiukka sato.

Kurssiltapa sitten suoraan kirkolle harjotuksiin ja konsertti alkoi kello 19.



Oli ihana , lämmin iltahetki lasten kuorolaulua kuunnellen. Pehmensi tätä iltaan asti sateista päivää mukavasti! Fanni lauloi tämän vuoden vielä pikkusten kuorossa. Syksyllä sitten siirtyy jo astetta isompien lasten ryhmään.
Konsertin lopuksi  laulettiin vielä yhteislauluna Suvivirsi.

Huomenna aamulla on Taavin eskarilla äitienpäivä kahvit. Sinne siis päivän aloitus puhteena.

Nyt, kiitos tästä päivästä!
Öitä  :-)

1 kommentti:

  1. nams,tuota kotiviiliä oon minäki tehny monen talven aikana,tänä talvena sekin on jäänyt...ja hapankaali,mun herkkuani kans...
    lasten kuoro-esitykset ovat ihania! omat tyttäreni ovat huomenna esiintymässä jonkun vanhuksen syntymä-päivillä...

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!