keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Aurinkoa!

Parin "pöllyisen" vaatehuolto päivän jälkeen päätettiin ottaa kaikki ilo irti aurinkoisesta päivästä! Joten lähdettiin heti aamusta kotipihaan, Iso-A, pikku-a, Herra-Pyry ja minä!

                                                       Pyryllä pilke silmäkulmassa!


                                                       Auton boxi täyteen hiekkaa.

Poikien touhuja seuratessa mietiskelin itse, mitä meitin kotipihalle kannattas seuraavaksi tehdä. Vaatisi vielä paljonkin parannustöitä, mutta hiljaa hyvä tulee. Kiva olisi myös perus paratelujen lisäksi  saada vaikka omenapuita tai kirsikkaa. Lapsille iso mansikkamaa. Terassia takapihalle..... No, jos vaikka yhden jutun toteuttas tänä vuonna.

                                                       Aatu "ulkoilutti" kaasupalloa


Kun kello tuli puoli kaksitoista,  niin lähettiin käveleen eskarille, Taavia hakemaan.

                                                        "Mie käilen itte"

Aaro ilmoitti haluavansa kävellä itse. Ja hienosti jaksoikin. Etsivät Aatun kanssa matkalla kevään merkkejä.  Ja eläimiä......

                                                       "Kuvaa, äiti, mut tän pupun kanssa"


Isi vei aamulla eskarilaisen ja pyörän, joten Taavi sai polkea kotiin. Välillä harmitti, kun piti odotella muuta porukaa!


                                                       "Tulkaa jo, että saan jatkaa taas"

Taavilla on nyt huonoksi osoittautuneen epilepsialääkkeen purku saatu päätökseen. Nyt sitten toivotaan kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että tilalle tullut lääke olisi hyvä. Ja suotuisat vaikutukset alkaisi pikku hiljaa näkyä.  Saataisiin lisää keskittymis kykyä ja muuta tärkeää. Meitin rakas!!



Kotiin tultua Aatu ryhtyi lukemaan ja muut meni lepäilemään.



Pyry-muru nukkui ekat päikyt "ison pojan sängyssä"!

Nyt sitten kohti touhutorstaita! Perus torstaikuvioiden (koulu, eskari, kerho, toimintaterapia....) lisäksi huomenna Fannin golf-kurssi ja kuoron kevätkonsertti.
Äiti siis "taksikuskin" tehtävissä!

Kiitos tästä päivästä!
Kauniita unia perheeni!





2 kommenttia:

  1. teidän pienin jo noin iso,vaikka taitaa olla samaa ikä-luokkaa meijän nuorimman kans :) äidin kainalo-nalle,ei sitä pikkuista raski siirtää edes pinna-sänkyyn. :)
    epilepsian kans on aina semmosta taiteilua...varsinkin,jos lääkitystä joudutaanki muuttamaan.tsemppiä sinne muutoksiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä!! Pojan puolesta niin toivosin, että vihdoin löytyis sopiva lääke. Ollaan nyt viety eskarivuoden aikana läpi kuusi lääkemuutosta! Älytöntä! Mutta minkäs teet, hakemallahan se sopiva oikeestaan vaan löytyy.

      Poista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!