torstai 1. toukokuuta 2014

Hyvää vapunpäivää!





Kevät on jo hurjan pitkällä. Viimenen koulu-kuukausi edessä Fannilla tältä keväältä. Ja Taavilla eskaria kans enää tosi vähän jäljellä!
Lomaa jo ainakin Fanni odottelee. Tosin myös vähän haikein mielin tyttö miettii tulevaa kevätjuhlaa. Sen jälkeen muuttuu moni asia: koulun rehtori jää eläkkeelle. On suuri asia Fannille, sillä on alusta asti tykännyt "hopeatukkaisesta" rehtorista. Lisäksi toinen Fannin jättiluokan opettajista jää myös eläkkeelle, Liisa-ope. Kolmanneksi kesän aikana alkaa Fannin koulun purku, joten lapset joutuvat pariksi vuodeksi väistötiloihin. Tilat järjestetään parakki tyyliin Järvenperän koulun kentälle. Näin onneksi koulumatkasta ei tule kohtuuton.

Mutta nyt vielä mennään siis hetki tätä keväistä perusarkea! Isillä töissä nyt super kiire vaihe, kun veneitä halutaan vesille! Mutta kiireeseen on jo totuttu. Se kun on joka keväistä.

Ai niin, yllä olevassa kuvassa on äsken paistettuja sitruuna donitseja. Paistettiin uunissa ja kuumana dipattiin sulaan voihin ja sokeriin. On muutes tooooosi hyviä!!
Muita vappuherkkuja ei nyt laitettukaan, kun tuli pääsiäisenä ja sen jälkeenkin vielä laiteltua ja syötyä jos jotakin.

Nyt lasten kanssa nautitaan  pitkästä vapaasta, kun koulu ja eskari jatkuu vasta maanantaina! Toivotaan että pysytään terveinä. Eilen Pyry-muru meni tosi tukkoon. Vois oikeestaan kuvata melkeinpä eräänlaiseksi astma kohtaukseksi. Jouduin viemään lääkäriin. Ja määräsi heti Ventolinea, keuhkoputkia avaavaa lääkettä ja hetken jopa mietti, että pitäisikö jäädä terveysasemalle spiralle.
Onneksi hyvällä lääkkeellä lähti helpottamaan!

Iloista päivän jatkoa, mun rakkaat! Ja kaikki muutkin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!