maanantai 5. toukokuuta 2014

 Kylmää!

Sää oli tänään toooosi kylmä. Lunta ja räntää ilmassa useampaan kertaan. Ja kova tuuli. Päätin silti näyttää talvi keleille, että kohta saa riittää. Keräsin lasten naulakoista ja vaatehyllyistä talvivarusteet pois. Eli nyt odottaa muutama koneellinen toppavaate pyykkiä!
Vielä täytyy jatkaa vaateprojektia niin, että käy kaikkien hyllyt vuoron perään läpi, siirtäen pieneksi menneet eteen päin seuraavan hyllyyn jne.

Alotetun vaatemylläkän lisäks mentin tänään tosi perus kuvioilla. Koulut, ulkoilut, läksyt......
Alkuillasta lapset seurasi luontodokumenttia olohuoneen ikkunasta, kun fasaani tepasteli pihassa. Lisäks pupu istui lähes paikallaan noin 45 minuuttia, välillä korviaan rapsutellen! Enää puuttu pihan liki vakiovieraista metsäkauris!

Illalla Fanni halusi auttaa kotitöissä, ja laitteli Pyry-veikkaa nukkumaan.

                                                 Iltapalan jälkeen maito maistuu siskon sylissä.

Iltapalaksi puuron lisäksi oli tänään ranskanleipää omasta uunista.


Tästä päivästä ja minulle tärkeistä ihmisistä niin kiitollisena!
Hyvää yötä ja kauniita unia!

2 kommenttia:

  1. Tuo kausivaatteiden peseminen ja talteen laittaminen on valtava urakka kaiken muun pyykin lisäksi.Teillä onneks onnistuu tuo isommalta pienemmälle systeemi,meillä oikeastaan enää tosi vähän.Teini-tytöt ei kovin helpolla huoli toisten vanhoja kuteita,jokaisella se oma makunsa+ tyylinsä jo.Onneks pojilla pystyy vielä kierrättämään,sikäli mikäli ne säilyvät ehjinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuosta vielä vallitevasta kierrättämisen mahdollisuudesta ja helppoudesta olenkin iloinen. Mut se todella ei kestä iän kaiken!

      Poista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!