torstai 29. toukokuuta 2014

Sataa, sataa ropisee.......

Koko eilisen päivän satoi ja tuuli kovasti! Ja ulkoillessa oli pakko palata välikausi varustukseen! Lämpömittarissa vaan +5 astetta!! Sama tuntuu jatkuvan tänään! Aamukahvi pöytään on ihan pakko laittaa useampi kynttilä...

No, vaikka eilinen ei ollut paras ulkoilupäivä, niin aika tuntui silti kaikilla sujuvan hyvin. Sisällä lapset keksi onneksi myös kivoja leikkejä. Ja näin sopu säilyi!
Itse koitin jo hiukka alotella noiden Taavin terapia ym. asioiden hakuja. Toivottavasti saadaan päätökset ajoissa. Vielä kun odotellaan myös osaa hakemuksiin liitettävistä lausunnoista saapuvaksi meille kotiin.

Maanantaina on sitten taas yksi Lastenlinnan keikka. Taaville tehdään kontrolli EEG. Katsotaan,olisiko lääkitys purassut pois sitä CSWS toimintaa. Eli siis sitä jatkuvaa unenakaista epileptistä toimintaa. Toivon taas niin kovin, että olisi lääkkeet auttaneet. Taavi on ainakin ollut paljon virkeämpi, innostuu kirjain  ja numerojutuista ja ajatus on muutenkin luistanut viimeaikaista paremmin. Hyvältä ainakin näyttää siis.

Eilen sai Fannin koululta hakea pois soittimia, jotka muutoin menis roskiin koulun muuton tieltä! Ovat sen verran jo mailmaa nähneet, mutta kuitenkin toimii. Ja siis kyllä mun mielestä olivat tosi siistissä kunnossakin. Hain akustisia kitaroita 3 ja pari rumpua. Lisäksi  syntikan. Kovasti alkoi heti kotibändi harjotella!!
"Ohjelmistossa" oli lapsilla ihan kyllä hyvinkin aikaan sopiva "Pikku lintu riemuissaan"!
Lisäksi raikasi hauska

"Myö se ollaan tämän kylän pienintä väkkee, meitä pittää olla paljon, jotta meidät näkkee.

Myö se syödään joka aamu tuhti annos puuroo. Sitten meistä isompia koko ajan tulloo!

Sit myö ollaan tämän kylän suurinta väkkee, meit ei tartte olla paljon, jotta meidät näkkee!

Myö se ollaan tämän kirkon tärkeintä väkkee. Meistä kaikkein pienimmänkin taivaan Isä näkkee! Lallal lallal lallallaa, lallal lallal lalla......"
(Maija-Riitta Hirvonen)

Soittimista on meillä paljon iloa. Päivittäin meillä lauletaan ja musisoidaan. 
Kiva idea koulun rehtorilta, että vempaimia sai hakea!

Tänään siis helatorstaita vietetään. Ja saadaan isikin pitää kotona. Kivaa!

Iloista päivää kaikille!






1 kommentti:

  1. no ompa ollu tosiaan hieno idea rehtorilta,suotta kait toimivia vempaimia on roskiinkaan heittää :) hauskat sanat tuossa viimisessä laulussa...
    toivotaan parasta taavin suhteen<3 papereiden ja haku-hommien kans saa olla tarkkana..

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!