perjantai 26. syyskuuta 2014

Syysherkku juureksista, osa 2


Porkkanasta ja sitruunasta syntyi hurmaava hillo!




PORKKANA-SITRUUNA HILLO

n.3kg porkkanaa

3 sitruunaa, joista kahdesta raastettu kuori
ja kaikista kolmesta mehu

1,5 rasiaa hillo- ja marmeladisokeria



Keitä porkkanoita noin 45 minuuttia. Kaada noin puolet keitinliemestä pois. Sen jälkeen soseuta

porkkanat ja lisää kattilaan sitruunan kuori ja mehu.

Sekä marmeladisokeri.

Keitä vielä noin 10-15 min.

Purkita. ( valmista hilloa tuli jotain 4 litraa)

Jäähdytä.

Nauti!!





Ihanan makuinen, hehkuvan värinen, monikäytöinen hillo. Käy melkein mihin vaan!

Nautitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!