lauantai 6. syyskuuta 2014

Kiri-kiri kiire!

Kylläpä on syksy polkaistu touhukkaasti käyntiin!
Tuntuu välillä, että ei vuorokaudessa tunnit riitä...... mutta vierivä kivihän ei sammaloidu, joten ehkä välillä ihan hyvä näinkin.....

Molemmilla koululaisilla on ollut jo vanhempienillat. Hyvillä mielin voi olla. Hyvät luokat molemmilla ja opet. Ja koulunkäynti motivaatio kohillaan! Hyvä, meitin murut!

Taavin kanssa ollaan nyt käyty juuri kuluneella viikolla kolmatta kertaa kortisoni-infuusioissa Lastenlinnassa. Hienosti on poika sietänyt hoidon, vaikka hoitomuotona onkin melko rankka. Mietoa kiukuttelua ja jonkin verran unettomuutta on hoito selkeimmin aiheuttanut. Nyt sovittiin hoitavan neurologin kanssa, että jatketaan hoitoja vielä seuraavat kolme kuukautta. Sen jälkeen tehdään vuorokauden mittainen video EEG seuranta. Näin saadaan selville hoidon vaikutus Taavin aivosähkökäyrään. Ja erityisesti siihen jatkuvaan unenaikaiseen purkailuun (CSWS).

Tällä hetkellä tuntuu, että Taavi olisi hyötynyt tästä hoidosta. Keskittmiskyky on parantunut, hienomotoriikka on hieman parantunut, poika on jaksavaisempi, vastaanottavaisempi! Toivotaan, että hyödyt vain lisääntys!

Menneellä viikolla Taavilla jatkui myös toimintaterapia. Ja puheterapia. Puheterapeutti on uusi ja aivan mahtavan tuntuinen tyyppi! On ihan erikoistunut näiden neurologisista sairauksista kärsivien lasten terapoimiseen. Oli heti hyviä suunnitelmia tälle jaksolle!

Pikkumiesten kerhot on myös hyvässä vauhdissa! Aaro on viihtynyt tosi hyvin heti ekasta kerrasta lähtien. Ja tykkää kovasti ohjaajistaan. Aatu jo kerhoveteraani ja viihtyy!

Nyt kun nämä syksyn käyntiinpolkasu viikot tästä tasottuu, niin koitan taas kirjotellakin joskussa! Asiaa olis paljonkin!



Tänään alkoi kukkia meitin avomaan rucola. Ja toi kukinto
muuten tuoksuu ihan uskomattoman upealle!
Kuin parahin parfyymi!

Meillä kaikki muut jo nukkumassa, joten enköhän minäkin ponkase peiton alle!

Kiitos tästä päivästä ja näistä kiireisistäkin viikoista!
Öitä.

2 kommenttia:

  1. Käyn täälä sullakin vierailulla, vaikka kommenttia en ole jättänytkään. Mielenkiinnosta googlasin nyt tuon csws epilepsia tyypin. En oo aikasemmin tuosta lukenutkaan.

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!