lauantai 20. syyskuuta 2014

Epilepsia kenkkuilee taas......


Niin harmittaa taas, kun elämänkumppanimme epilepsia taas punoo juoniaan!
Taavilla on viimeisen viikon aikana ollut viime aikaista enemmän keskittymisvaikeutta. Lisäksi ollaan taas nähty liiankin monta negatiivista myokloniaa. Taavilla nämä negatiiviset myokloniat esiintyy aina vasemmassa kädessä. Tällöin käden lihasten toiminta katoaa tosi lyhyeksi ajaksi, sekuniksi. Käsi nytkähtää ja palautuu taas. Näitä on nyt tullut ihan ketjunakin toisina päivinä. Toisina vähemmän.
No, näitä oireita nähtyäni osasinkin jo odottaa, että kohta kohtaillaan! Niinpä sitten tänään aamupäivällä tuli psykomotorinen kohtaus. Kestoltaan niin pitkä, että jouduttiin lääkitsemään!
Harmittaa, kun lääkityksestä ja kortisoni hoidoista huolimatta tää eräskin mörköläinen yrittää taas puskea läpi. Ja kenties muuttaa muotoaan!

No, eipä tässä auta muu, kuin toivoa että olisi ohimenevä huonompi vaihe. Kun Taavilla ollut myös pitkittynyttä nuhailua niin on tietty kroppakin vähä heikoilla. Viime yönä tuli myös massiivinen nenäverenvuoto! Miks yhelle pienelle miehelle kaikki......
Onneksi poika nopeasti taas toipui kohtauksesta ja pääsi nauttimaan kuulakkaasta syyspäivästä!

Siis paljon on ollut päivässä iloa ja valoakin! Viikkosiivous saatiin yhteistyöllä tehtyä. Ja kauniista päivästä nautittiin.
Lisäksi oloamme kävi ilahduttamassa oma pikku-siukkuni! Lapsetkin oli tätistä niin innoissaan. Erityisesti Pyry oli sitä mieltä, että olis tätin pitäny jäädä meille! Onneksi ulkoleikeistä löytyi sitten pikku ukolle lohtua.

Hei, siskon potkari! Kokeilen....

Täähän sujuu! Kivaa!

Vähän pullaakin ollaan mussuteltu.

Kasan päälle on niin kiva kiivetä.
Seinän pieluksien paranteluun on osa materiaalista jo
käytetty. Ja vielä pitäs vähä tasotella pihassa muutenkin.....

Jos ei soraa, niin sitten vaikka pojat kyydissä.
Ei koskaan tyhjää kärryä!

Huomenna ajateltiin koko joukolla tehdä syksyinen metsäretki. Ties vaikka tarttuis puolukkaa tai sieniä matkalta mukaan. Ja eväät tietty reppuun! Se on ihan ehdoton juttu!

Kiitos tästä kuulaasta syyspäivästä!
Öitä!

3 kommenttia:

  1. Harmi että teilläkin on kohtailtu nyt. Meillä lääkeainepitoisuudet on tälläkin hetkellä siinä alarajoilla. Tietää sitä, että kohta saattaa kohtaus taas iskeä. :( sitte taas nostetaan lääkettä ja mennään vähän aikaa... kyllä tämä on yhenlaista, mutta eipä sille voi ite mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on! Mitään ei juuri asialle voi ite. Täytyy vaan toivoa parasta! O:lle hali. Ja tietty myös ihanalle 1-vuotiaalle! ♡

      Poista
  2. voimia sinne <3 tahtoo epilepsian kans olla sitä,ett aaltoilee koko juttu...

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!