perjantai 26. syyskuuta 2014

Kodin ja koulun yhteistyö!


Tänä aamuna äiti heräsi koulujännitystä potien. Sitä lievittämään oli onneksi eilen leivottua omenapiirakkaa.  Jota muuten koko perhe söi tänään puuron korvikkeena!
Pehmeä perjantai aamiainen!





Taavin koululla oli Kodin ja koulun yhteistyöpäivä. Sain olla siis muutaman tunnin seuraamassa koulupäivää. Oli hieno nähdä, miten Taavi toimi kuin iso koulupoika. Noudatti tarkoin totuttua koviota ja annettuja ohjeita. Eikä antanut äitin läsnäolon häiritä yhtään.


Suoritettujen tehtävien jälkeen kootaan palkinnoksi palapeliä.



Taavin luokka on ihanan pieni ja viihtyisä. Ja luokkakaverit, mahtavia persoonia!!
Tällainen aamupäivä on ihan mahtava juttu. Ja kyseisessä koulussa muutenkin voimakkaasti panostetaan kodin ja koulun yhteistyöhön. Joka on kyllä tosi tärkeää. Kun puolin ja toisin tiedetään missä mennään ja on yhteisiä pelisääntöjä, on lapsen koulutyön tukeminen parhaaseen mahdolliseen tulokseen paljon helpompaa.

Taavin opettajan kanssa ehdin myös hetken puhumaan. Ja tuli kyllä tosi hyvä ja helpottunut olo. Sekä luokan avustajien että opettajan mielestä Taavilla on mennyt koulussa tosi hienosti. Se, miten poika on asettunut koululaisen roolliin, on huikeaa huomata. Taavi huolehtii tehtävistään kotiläksyjen lisäksi myös koulussa hyvin. Ja koulun säännöt ja ohjeet on pojalle itsestäänselvyyksiä.
Hyvä Taavi!!

Hieno koulupaikka on Taaville saatu!
Nyt odotellan kohta koulupojan taksia, niin pääsee Taavi viikonlopun viettoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!