torstai 27. marraskuuta 2014

Sairaan ihanaa......

Yksi silmä tulehtunut, neljä vartaloa näpyillä, pari pakkia sekaisin. Kova, kutittava yskä kaikilla!  Istuttiin terveysasemalla tänään kaksi tuntia..... ja saatiin kuulla, että ehkä huomenna labroja! Kun ei oikeen entero.... eikä oikeen parvorokko..... eikä oikeen.....?! Ehkä parvo... tai en tiedä.... mietitään.....

Mutta ei mua haittaa! Pojat oli niin super ihania. Jakso olla hyvällä tuulella. Ja sen huomas muutkin asiakkaat. Tuli yks sun toinen silittelemään poikia ja kehumaan, että " onpa sinulla ihanat lapset! ...Niin suloisia ja hyvä tapaisia......  Näkee, että ovat aidosti onnellisia!"
Nämä on välillä ihania, pieniä arjen palkkoja, kun saa tällaisia sanoja kuulla.

Lisäksi tuli yksi laboratoriohoitaja meidän luo ja toi pojille hauskan tarra-arkin. Todeten, että olette olleet niin hienoja pieniä miehiä, että harvoin näkee!

Mutta niinhän nuo ovat, tosi ihania, koko konkkaronkka!

Huomenna siis ehkä jotain jatkoja labroineen.
Tänään loppupäivä vietettiin rentoa kotipäivää. Eikä mitään kovin kummosta olis kyllä jaksanutkaan, on voimat sitä verta hakusessa tän jonkun näppyjutun takia. Ja varmaan vielä toi just loppunu antibioottikuurikin ramasee.
Illalla osa porukasta kävi valikoimassa itselleen joulukalenterin.  Näiden kaupan kalentereiden lisäksi täytän lapsille lumiukon mallista taskukalenteria.


Illan tullen palkitsin itseni graavilohi leivällä.......



Ja kasalla jouluista luettavaa! Ihanan rentouttavaa.





KIITOS TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ!

2 kommenttia:

  1. No voi ei! Nyt taudit pois, hus! Ihanan positiivinen silti olet :) .... ja mitkä herkut, kelpais kyllä!! <3 Mukavaa perjantaita!

    VastaaPoista
  2. näistä tämän talven taudeista ei oikein tiedä,mitä ne lopulta olivat...

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!