maanantai 10. marraskuuta 2014

.....ja vatsatauti vangittiin rottakellariin!

Siis näin me kyllä laulellaan, mutta joku ilmeisesti päästi sen vapaaks!


Vatsatautivarustus

Taavin ope soitti mulle vartti sen jälkeen, kun koulu oli alkanut, että pojalla on tosi paha olo! Lupasin heti lähteä hakemaan Taavin kotiin.

Kun pääsin koululle, oli vastassa kalpea poika, joka oli juuri äänne- ja käsiteharjoitusten sijaan käsitellyt äänekkäästi vessanpönttöä puheterapeutti kaverinaan!
Harjoitukset jatkui useaan kertaan kotona......

Nyt on sitten kaksi muutakin vatsaa epävireessä! Toivotaan, että tajuaa pöpö hilpasta takas sinne rottakellariin, ennen ku lähtee sen enempää meillä leviään!!


Ja hyvä olisi, jos Taavillakin pahin olis jo takana. Pojalla kun menee näitä elimistöä happamoivia lääkkeitä ja oli jo viime viikon labrojen mukaan hiukan kuiva. Juurikin näiden lääkkeiden vuoksi. Ei oo lainkaan hyvä, jos nyt vatsatauti ja lämpöily kuivattaa lisää. Tietää pitkään jatkuessaan tippakeikkaa. Urhoollisesti poika juo kyllä hiukka joka välissä, mutta tyhjennyskin toimii......  Ja huono homma on myös se, jos epilääkkeet tulee paluupostina ulos....

Taas pohdin pienessä päässäni, missä kulkee kohtuuden raja! Vaikeahoitoinen perussairaus, rankat lääkemuutokset, juuri pari päivää sitten  tulvatettu superkortisonilla..... valvonut haittoina nyt viisi yötä, nenäverenvuodot, levoton olo, vatsatautia, kummastakin päästä!!!!
MITEN EPÄREILUA! Eikö tässä nyt oo jo taas ihan tarpeettomasti kaikkea pienelle miehelle!



Mun rakas perheeni!



3 kommenttia:

  1. Tsemppiä potilaalle, ja myös ehkä niille tuleville... :-( Eihän tuo vatsatauti kenellekkään ole mukava vieras, mutta erityisen ikävä tosiaan Taaville. Toivotaan ettei ole sitä pahinta laatua...
    Marsa

    VastaaPoista
  2. mahatauti on kurja tauti,tuli se kelle tahansa..mutt ett vielä muunkin sairastelun lisäksi:(

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!