sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Väliaikatietoja ja vesisadetta


Taavin lääkemuutosta takana nyt reilu viikko. Ainakin noin peruspiirteissään poika tuntuu sietävän uuden lääkkeen. Se, miten lääke purkaustilanteeseen vaikuttaa, nähdään tietysti vasta myöhemmin.
Mitään erityisiä haittavaikutuksia ei myöskään  ainakaan vielä ole tullut. Ja toivotaan ettei tulisikaan.

Selkein vaikutus nyt, kun vanhaakin lääkettä menee vielä melko suuri annos, on ISO VÄSY! Päivittäin nukkuu pikku mies reilu parin tunnin päiväunet. Tämä tietysti tasottuu, kun vanha lääke saadaan kokonaan loppumaan. Vaikka päiväunistahan ei sinällään ole mitään haittaa. Päinvastoin! Riittävä lepo kun kuitenkin on epilepsian hoidossa tosi tärkeetä.

Kortisonin tutuimmat haitat on ollut nyt edellisiin "taistelukierroksiin" verrattuna tosi mietoja. Ei kiukkuja, eikä juurikaan keskittymisvaikeutta.
ja öinen valvominenkin jäi oikeastaan siihen yhteen nenäverenvuotojen kanssa valvottuun yöhön!
Toki näitä öitäkin varmasti "helpottaa" tuo väsyttävän suuri annos noita epilääkkeitä.

Olisin kyllä niin onnellinen, jos nyt saatais jonkin näköinen seesteinen tilanne näihin Taavin lääkityksiin. Viimesimmän vuoden aikana on nyt niin monta kertaa jouduttu sörkkimään pojan lääkityksiin, kun ei olla päästy kohtauksettomuuteen. Tai edes tyydyttävään tilanteeseen.
Ja varsinkin nyt, kun poika muuten voi melko hyvin ja hiukan ollaan kaikessa menty eteenpäin.  Meitin pieni lintu! Joka rakastaa olla lähellä ja halata!






Luonnossakin pienet linnut tulee lähelle
ja tutkii josko jo löytyisi herkkuruokaa!


Tänään oli kovin erilainen päivä kuin eilen. Eilen pakkasta -6° ja aurinkoa! Tänään yli 8° lämmintä ja sadetta, harmaat pilvet taivaalla.


Läiskyttäminen on niin kivaa!

Sade ei tunnu missään!






Koko perheellä oli kyllä tänään ihan tollaset fiilikset, ku Pyrylläkin ulkona;
Melkein vois Robinin biisiä lainata:

"Sama mulle vaik satais, taivas ois pilvinen!
  Tää on kaunis päivä.
  Mä oon sopivasti ONNELLINEN......."
   


Kiitos tästä päivästä!

1 kommentti:

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!