sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Insomniaaaaa..... Nukkumatti, ajoitko ohi?



Huomenta syksyinen maa! Kello on vaille kuusi aamulla, kun en enää saa houkuteltua Taavia takaisin peiton alle......... Joten noustaan uuteen päivään varhain. Ja vähäisellä unella.
Onneksi aikaista heräämistä on pehmentämässä eilen illalla leipomieni sämpylöiden ja pullien lempeä tuoksu. Joten aamupalan valintakin käy helposti!






Tuota leivonnaisten tuoksua tuli kyllä tunnusteltua pitkin yötäkin. Kun ei saanut Taavi kunnolla nukuttua.
Illalla poika väsähti melko aikaisin, kahdeksan maissa. Heti nukahdettua alkoi itkuinen kitinä. Ja eka kerta herättiin jo noin puolen tunnin kuluttua. Ja taas uudestaan noin vartin päästä.
Läpi yön "unen tekele" katkesi moneen, moneen kertaan! Ja silmät ei juuri pysyneet kiinni. Silmät suurena poika kyseli ahkeraan, josko jo olisi aamu...... noin yhden-seitsemän minuutin välein........

Eikä riittänyt, että tää kortisonin unettomuushaitta hyökkäs oikeen supervoimalla kimppuun. Vaan saatiin lisäksi tyrehdytellä pariin otteeseen räjähtävää nenäverenvuotoa! Tämäkin jo tutuksi käynyt haitta!
Kuin halloween yö! Zombiena valvovat äiti ja poika. Ja verta vuotava nenä!

On tää kans yhenlaista...... Kun ei tuo sairauden kiusa yksin riitä, vaan on myös kasa lääkityksen haittoja ja kiusoja! Poika ressu.......

Eilen illalla aloitettiin myös jälleen pois jäävän lääkkeen purku ja uuden sisäänajo. Tällä hetkellä menee nyt siis pieneen ukkoon kolmea eri epilääkettä suun kautta ja lisäksi tuo pitkävaikutteinen kortisoni!
Koska tää homma saatas tasaantuun!? Tietysti toivon, että lopultakin tällä kierroksella saataisiin toivottuja tuloksia. Onhan nää kaikki kuitenkin Taaville niin rankkoja juttuja ja hoitoja, että ei niitä toivo turhaan tehtävän.

Kirjottelen tuosta uudesta lääkkeestä jossain vaiheessa, kun saadaan siitä hiukka käyttökokemuksia.  Valmiste on vanha. Suomessa ei juurikaan käytössä, mutta keskieuroopassa paljon käytetty. Ja melko positiivisin tuloksin. Nyt vaan kaikki peukut pystyyn, että myös meillä saavutettas ne hyvät tulokset.
Ja toivotaan, että nää unettomuudetkaan ei sabotois ihan jokasta yötä!

Nyt kello on kohta kahdeksan aamulla, ja muukin väki alkaa heräilemään tähän hiukan sumuisena näyttäytyvään päivään.
Lähden puuron keittoon, sillä sen kanssa on tuolla odottamassa eilen tehty, ihana sekahedelmäsoppa. Meidän koko perheen herkku näin syysaikaan puuron kastina!




Mun ihana ja rakas perhe!
♡♡♡♡♡♡♡♡



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!