perjantai 17. lokakuuta 2014

Perjantain pikalounas



Pakko laittaa tänne. Maistu taas tälläkin kertaa niin hyvältä!




Oliiviöljyä pannuun

1 pieni sipuli hienonna

1 valkosipulinkynsi murskattuna

1/2 tl chilijauhetta

maun mukaan suolaa

2 tomaattia paloiteltuna

"aika paljon"(esim hiukka vajaa puolet ruukusta) rucolaa, lehdet noin kolmeen osaan

Kuumenna öljy. Laita pannuun ensin hetkeksi sipulit ja mausteet. Heti kohta perään tomaatit. Sekottele hetki. Vedä pannu pois liedeltä ja heitä sekaan rucola. Aikaa menee kaikkineen vaan muutama minuutti.
Annostele leivän päälle. Itse syön sekä tumman että  vaalean leivän kanssa. Toimii! 
Tumma leipä saa ehkä itseltäni hiukka paremmat pisteet!

Leipäpalan koosta riippuen riittää 2-3 leivälle. Sopiva leipälounaan annos. 

Tää sama höystö toimii muuten myös pastakastikkeena!   Namia!! 
Ja niin älyttömän helppoa ja nopeaa. 


Äiti täytti siis vatsansa tänään näillä herkku lämpimillä lounasleivillä. Lapset söivät jauheliha täytteisiä blinejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!