keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Tippuu, tippuu.......

Siis tipassa oltiin eilinenkin päivä. Ja tänään olis edessä vielä kolmas päivä samanmoista oleilua! Lisäksi labrakokeita Lastenklinikan labrassa. Aika on kulunut yllättävänkin hyvin....


.....syöden ja leffoja katsellen.

Ja välillä halitellen!


 Taaville on siis annettu infuusiona nyt kortisonia. "Suurina pulsseina", niin kuin ammattiväki osastolla puhuu.  Taavi on sietänyt lääkkeen ainakin toistsiseksi hyvin. Verenpaineet ja sokerit voisi kovastikin nousta, onneksi Taavilla ei niissä mitään. Ja koska kortisoni käy luuston päälle, niin luiden suojaamiseksi Taavi aloitti kalkkilisän. Nyt jatkossa joutuu ehkä hieman tarkemmin miettimään milloin mihinkäkin menee, vähän kun joutuu välttämään ainakin tietoisia pöpöjä. Tämän hoidon aikana kun infektioherkkyys lisääntyy.

Ja siis se mekanismi, millä tämä hoito epilepsiaan auttaa, on neurologeiltakin oikeastaan vielä selvittämättä. On kuitenkin selvä, vuosien näyttö siitä, että erityisesti vaikeisiin epilepsioihin tällä suurina pulsseina annetulla kortisonilla on ollut hoitava vaikutus. Nyt vaan kaikki toivomaan, että Taavinkin kohdalla hyödyt tulisi esiin!!!

Jaska Jokusen touhut naurattaa! 
Tänään siis klinikan labran kautta vielä päiväksi moikkaamaan osaston L11 ihanaa henkilökuntaa! Parhaan tietotaidon tämän sairauden hoidossa kyllä todella huomaa osastolla. Ja mahtavan asenteen!

Aurinkoista päivää!

1 kommentti:

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!