sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Loman alkua!

Viikonlopun aikana on ennätetty taas paljon! Pääaiheena tietysti Fannin todistustenjako ja sitä myöten loman alku!

Todistusta odotellessa Fanni
 Tilaisuus oli melko lyhyt, koska varsinainen juhla oli jo maanantaina vietetty. Mutta saimme onneksi kuitenkin laulaa yhdessä Suvivirren.

Kun kouluvelvollisuudet oli houdettu, niin lähdin Fannin ja Taavin kanssa tekemään viikon ruokaostoksia. Homma hoitui niin nopeasti, että annoin lapsille vielä mahdollisuuden kierrellä leluosaston läpi.

Fanni ja 10kg perunaa, 22 maitoa, 6 piimää, 10kg vehnäjauhoja,45 kananmunaa, n.4kg norjanlohta, broileria, jauhelihaa...........


Kun oltiin kotiuduttu kauppareissulta, Taavi halusi tehdä muffinseja. Mustikka sellaisia. Vaikka ns.koulutehtävät ei juuri keväälläkään kiinnostanut, niin nämä kaikenlaiset arkiaskareet on pojasta niin kivoja. Ja ne jaksetaan tehdä hienosti alusta loppuun.
Meidän kauppareissun aikana oli isi hoidellut tiski ja pyykkivuoroa, kun oli saanut kaikki kolme kotipoikaa nukkumaan.

Illalla ulkoiltiin vielä yhdessä ja grillailtiin vielä makkarat lapsille.



Sunnuntai aamu alkoikin sitten omasta lapsuudenkodistani mukana kulkeneen perinteen mukaisesti; Tapio Rautavaaran Anttilan keväthuumaus herätteli lomalaiset! Meillä siis äiti kotona soitti aina kevätjuhlaa seuraavan päivän aamuna loman alkamisen merkiksi kyseisen kappaleen. Ja itse olen myös tehnyt nyt omassa kodissani samoin aina Fannin eskarivuodesta asti.

Päivä oli tänään kaunis ja jo melko lämmin. Ulkona viihdyttiin kaikki. Isi korjaili vähän ulkovaloja. Ja imuroi leikkimökin sekä ravisteli matot.

Kiitos isille mökin kevätsiivouksesta! Lapset heti järjesti "teekutsut" siistissä pikku kodissaan.
Iloinen lomatunnelma huokui tänään kaikista!

Fanni ja lomahymy.



Taavi kuusessa!


Armas Aatu aatoksissaan.



Pirteä Pyry.

Ahkera Aaro

Tänään myös leivottiin pullaa. Ja maisteltiin ruotsalaisia uusia perunoita.
Ja huomenna Lastenlinnaan EEG:en. Taavi pitää aamulla herättää viideltä, ja valvottaa koko ajan ennen puoli kaksi olevaa tutkimusta. Jotta nukahtaminen olisi sitten helppoa, kun sähkökäyrää aletaan tallentamaan.
Kirjoittelempa sitten huomenna kuinka tutkimus sujui. Ja sitten parin viikon päästä saadaan tietää, miltä näyrä näytti.

Kiitos tästä loman alun viikonlopusta! Näistä hienoista päivistä

1 kommentti:

  1. onnea Fannille <3 ihanaa,koko perheen yhteistä puuhastelua kuvissa :) Meillä ois keskiviikkona sairaala-reissu eessä...

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!