keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Asioita ja askareita!

Tänään sain hoidettua kaikki paperiasiat Kelaan ja muuallekin, jotta saadaan Taavin terapia-asiat kuntoon syksyn osalta. Kesäloma paperihommien osalta!!
Nyt odotellaan perjantaista neurologin soittoa, EEG:n tuloksista. Oma veikkaus on, että saatetaan vielä joutua lisäämään lääkettä. Mut, katsotaan.....

Tänään Taavin toimintaterapia oli toista kertaa meillä kotona. Taavi ja Marjo kävi kaupassa listan kanssa, jota Taavin tuli noudattaa. Kotona ostoksista poika pääsi sitten valmistamaan coctailtikkuihin pieniä välipaloja.


Taavi ja Marjo työn touhussa


Valmiit välipalat!
Olipa Marjolla hauska idea toteuttaa terapiakäynti kotona. Taavi nautti ja oli tosi iloinen ja ylpeä, kun sai tarjota itse valmistamaansa välipalaa muille! 


Iltapäivä kuluikin sitten leikkiessä ja leipoessa. Ja ulkona juotiin kahvit tuoreen pullan kanssa! Mummukin sai pullakahvista selvästi extra energiaa,  kun jaksoi antaa pojille huisin hauskat ja vauhdikkaat kyydit kottikärryillä! 

Juhiiiiii!!!


Ihanan herkkis Pyry-poikaseni!

Tänään taas näitä ihania lapsiani katsellessa ja kuunnellessa mietin, että kyllä olen onnellinen, onnekas, etuoikeutettu..... nämä ihanat lahjat ei ole mitään itsestäänselvyyksiä!!  Kultaakin kalliimpia aarteita, jotka on meille suotu!! Niin kiitollinen kaikista!

Kiitos tästä päivästä!


1 kommentti:

  1. vautsi,toihan on hieno ajatus,ett toiminta-terapeutti tuleekin välillä kotiin...
    lapsilla lystiä mummun kyydissä ;)

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!