sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Pikku aurinkoja siellä täällä

Viime yönä pyrytti lunta ihan tosi paljon! Aamulla ennen kahdeksaa, kun meidän Linnan matkaajat palasi takaisin kotiin, joutui isi tekemään isot lumityöt ennen kuin pääsi edes kääntymään autolla kotipihaan.





Sisällä kotona oli ihan toisenlainen tunnelma.
Kaikki nukkui yön tosi hyvin. Ja aamulla kukaan ei yrittänytkään herätä ennen puolta kahdeksaa!
Aamupalapöydässä meillä oli omien pikku aurinkojen lisäksi pikku kimppu kauniita tulppaaneja. Tulee hurjan aurinkoinen, kevättä enteilevä fiilis noista kukista.
Eikä haittaa yhtään, vaikka talvi vielä jatkuu.




Linnasta palasi hyväntuuliset ja hyvin nukkuneet miehet. Kaikki oli sujunut ihan hyvin.



Video eeg:n tuloksista saadaankin tietoa sitten vasta kuun lopussa. Toivon todella, että kortisoni olis saanut tuloksia aikaan.



Reipas pikku mies avaruushatussaan, eilen
illalla Lastenlinnassa.



Päivän aikana ulkona riitti lumitöitä ihan koko perheelle. Ja kun oikein kunnolla oli huhkittu, niin isi palkitsi koko porukan mahtavalla grillisapuskalla!



Herkullisen lihan lisukkeeksi keitettiin basmatiriisiä ja tehtiin "Kahdet pavut yhdellä iskulla" (TAAS!Oon niihin ihan koukussa.......).


\|>}}][><~[]]......TÄSSÄ VÄLISSÄ PUOLI TUNTIA EPÄTOIVOISTA NÄPERTELYÄ. YRITYSTÄ AIKAANSAADA HIENO LINKKI.....

 (No niin, en osaa vieläkään tehdä sellasta hienoa linkkiä, joka johtaisi suoraan tuon papuherkun reseptin luo....)
Mutta tossa minulle tärkeiden blogien listassa on tuo mainio "Paastoruokaa perheessä", niin sieltä löytyy ohje herkkupapuihin! Ja monta muutakin huippua juttua!

Mun on mentävä johonkin tekniikka kurssille......


Illan hämärtyessä saatiin mummu meille! Ihanaa!
Lapsista osa saunoi vielä isin kanssa ja iltapalasta massut pullollaan on nyt viimeisetkin touhottimet lämpösten peittojen alla.
Takan rätistessä suloisesti, on hyvä äitin ja isinkin alkaa rentoutuun. Isin pitkä joululoma päättyy ja arkityöt kutsuu taas huomenna.


Kiitos tästä päivästä!
♡♡♡♡♡♡♡♡

6 kommenttia:

  1. Mä toistan varmaan itseäni, mutta kertakaikkisen ihana postaus! Minäkin tykkään keltaisista kukista ja tulppaanit todella ovat niin tämän hetken juttuja <3 Hienoa että linnamatkaajilla sujui ja mä olen niin kieli pitkällä täällä tuon grilliruuan perään :D Mahtavaa viikkoa teille kaikille <3

    VastaaPoista
  2. Heippa,

    Se teidän Yamaha-kitara, josta oli murtunut lapa, on nyt valmis. Sain sen liimattua kuntoon, ja laitoin siihen kunnolliset kielet ja vaihdoin uuden virityskoneiston rikkinäisen tilalle. Siinä on tosi kaunis ääni, tulen tuomaan sen teille jonain päivänä. Pitäkää siitä hyvää huolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Vau! Ja kiitos, varmasti pidetään hyvä huoli soittimista kun ne nyt on aidosti soittokunnossa.

      Poista
  3. Tulppaanit tuo niin kevään tuulahduksen tullessaan :) Vielä en raskinu niitä itelle ostaa..
    Mukava kuulla,ett asiat luistaa...tsemppiä sinne jokaiselle :)

    VastaaPoista
  4. Nyt ovat kaikki kitarat sitten soittokunnossa, ja lapset varmaan jo innoissaan soittelevat. Taavilla ainakin tänään silmät loistivat :) Siihen pienimpään kitaraan kannattaa vaihtaa kielet, ne ovat aivan kamalat.

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!