sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Päänsärkyä ja pikkujuttuja=migreeni







Väsy viikko takana. Onneksi näin sunnuntai iltana, teekupposen ääressä, saattoi huokaista ja henkäistä. Ja koota taas panoksia alkavaan viikkoon. Mitään ihan extra erikoista ei menneellä viikolla tapahtunut. Mutta paljon pieniä ylimääräisiä asioita. 
Itsellä kalvava, jatkuva päänsärky...... joka jo sellasenaan on omiaan pilaamaan päivän. Vieläkin särkee. Muuttuneena tänään selväksi migreeniksi! Toivon, ettei enää montaa päivää!

Pyryllä "pipulikakkaa", ripuli siis ja pientä lämpöä. 

Tytöllä huuliherpekset ja lentsun oireita. 

Taavi ei erityisesti alkuviikosta ollu kovin hyvässä kunnossa. Poika oli poissaoleva ja keskittyminen hankalaa. Silloin aina äitinä ja isinä alkaa jännittää,  mihin tilanne etenee. Onneksi ei ilmaantunut mitään sen rajumpaa. Nyt taas näyttää tilanne paremmalta.  

Ja  loppuviikkoa kohti tietysti alkoi painaa tekemättömät työt(kiitos jo useana päivänä kiusanneen päänsäryn)! Tiedän, tiedän.... ei tarttis ottaa ressiä. Mutta kyllä se alkaa harmittaa, kun nurkat pyöristyy ja K2 kasvaa saunaeteisessä. 
No, paikataan hommia kun siihen on aikaa ja resursseja.






Ja jaksettiin me menneellä viikolla paljon ihan kivaakin tehdä. Tossa kuvassakin iloiset ukot odottaa iltaperhekerhon alkua maanantaina. 
Ja Fanni tietysti kävi myös kokkikerhossaan. 



Tänä iltana ihan parasta oli tuo isin ja Taavin rakkaus ja rentoilu. Turvallinen olo oman isin kainalossa. Ihanat ♡


Alkavalla viikolla keskiviikkona neurologi soittaa Taavin eeg:n tuloksista.
Ja perjantaina saadaan timanttiset vieraat, kun Lumi tulee äitin kanssa kylään. Ihana nähdä taas!



Päänsärystä ja kiireestäkin huolimatta,
KIITOS TÄSTÄ VIIKOSTA!

5 kommenttia:

  1. Voi sua <3 Toivotaan nyt että särky kaikkois ja pysyis poissa *huis*!! Päänsärky on kyllä lamauttavaa. Mutta ihanat kuvat on kyllä, täynnä rakkautta <3 Toivotaan parasta tuloksissa! Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, samoin teille mukavaa viikkoa ♡

    VastaaPoista
  3. Tyhmä kysymys, mutta mitä on K2?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo tyhmiä kysymyksiä! K2 on ihan oikeesti 8600 metriä korkea vuori Karakorumissa, Himalajan läntisessä osassa. Mutta meillä, eli myös tässä tekstissä, se tarkoittaa järkyttävän korkeaa pyykkivuorta!!!

      Poista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!