perjantai 9. tammikuuta 2015

Oho, vuosikin vaihtui jo.......

Ja siis kun koko  joulun tienoo oli herkuteltu, niin uutena vuotena meillä tietenkin siis.......


syötiin, ja....



...syötiin, ja



...SYÖTIIN!

Ja koska joulupukki toi mulle (KIITOS HEIDI!) pöytäpuutarhan, niin nyt meillä myös kasvatetaan syötävää!
Vähänkö syöminen on kivaa!



Lyhyellä kokemuksella voin sanoa, että tuo laite kyllä ihka oikeasti toimii. Ruohosipuli on jo kertaalleen käytetty kokonaan ja uutta on jo paljon ja pitkää. Tilli tuottaa koko ajan. Ja samoin persilja. Ja suurin yllätys itselleni on se, että tukeva pehtoorin salaatti jaksaa myös pysyä virkeänä ja kasvattaa uusia lehtiä. Jos noin niin ku muuten vaan jättäs tollasen pehmeälehtisen salaatin huoneenlämpöön ja vähä roiskis vettä, niin taatusti nuupahtas alta aikayksikön.
Kiva, että sain tuon!


Ja kas, lapsetkin tais jo palata kouluun. Meillä ainakin oikein hyvillä mielin.
Pikku ukkojen kerhot käynnistyy ens viikolla. Samoin Taavin terapiat. Sitten ollaan taas perus arjessa kiinni.

Nyt viikonloppuna ollaan päätetty vaan rentoilla. Ja leipoo ehkä pikkasen. Ja syödä jotakin kivaa :-)
Lisäks yhdeksi yöksi menee Taavi isin kanssa nukkuilemaan Linnan muurien sisään. Pojalle tehdään nyt video eeg seuranta, jolla arvioidaan viime vuotisten kortisoni hoitojen vastetta.


Ai niin. Sattu jotain harvinaistakin tuossa vuoden lopussa. Mamma itse lähti ihan pääkaupunkiin syömään. Ihan itsekseen, kera kahden rakkaan ystävän. Outoa mutta mukavaakin. Ei tapahdu näillä leveysasteilla ihan kovin usein. Tärkeä tapaaminen.
Kiitos siitä ♡


Ja kiitos tästä päivästä!


3 kommenttia:

  1. Vau, siis mikä toi lamppujuttunon? Mäkin haluan!! Ja rrrrakastan syömistä :) ihana arki teilläkin ja mamman oma aika - superhuippua! Mukavaa viikonloppua ja onnistunutta linnareissua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herbie Indoor Garden. Siinä siis tuo valo ja vesi, joka virtaa kaiken aikaa, jolloin pysyy hapekkaana. Näin kasvit jaksavat paremmin kuin perus purkissa ja seisovassa, hapettomassa vedessä. Ja ei kuluta juuri mitään, jotain 1,90€/kk. Jos sillä saa 4-6 yrttiruukkua jatkamaan kasvuaan ties kuinka pitkään ja tuottamaan uutta, niin tuleehan tuosta säästöäkin. Lisäks tuo ihanaa vihreyttä tupahan. Ja lapsetkin innostu salaatistakin ihan uudella sykkeellä, kun sen voi käydä itse napsimassa yrttimaalta! Kiva. Tykkään.

      Poista
  2. Öh... siis lamppujuttu on .... mä en osaa kirjoittaakaan :)

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!