sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikonloppua

Viikonloppu ja hiihtoloma vietetty. Huomenna taas puuhaillaan arki asioita.  Perus kuvioista poiketen mennään huomenna Taavin kanssa lastenlinnaan. Nyt tehdään se jo kertaalleen peruttu MRI. Ja lisäksi jutellaan lääketilanteesta. Taavi kun sai aamulla noin 1,5 minuuttia kestäneen epilepsiakohtauksen, joka meni onneksi ohi ilman kohtauslääkettä. Ja muutenkin poika oli oikein hyvin voiva koko päivän. Jaksoi jopa käydä isin kanssa uimassa. Viihtyi altaassa jopa tunnin!

Eilen lauantaina kävin kuntokeskuksessani venyttelyjumpassa.  Oli ihan hyvän tuntuinen puolituntinen.  Viime viikolla tein lisäksi hölkkä treenit.  Ja kertaalleen personal trainerin suunnitteleman lihaskuntoharjoituksen.  Ihanaa liikuntaa!
Mahtavaa on myös se, että lapset ovat myös pienen tauon jälkeen olleet innolla mukana liikkumassa.


No joo, vielä alkavaan viikkoon. Huomisen helsingin keikan lisäksi torstaina mennään taas. Silloin on vuorossa puhe- ja toimintaterapeuttien arviot. Muuten mennään meitin perus arkikuvioissa.

Koitan aina välillä tänne kirjoitella myös päiväkulustamme tarkemmin. Ja lapsista jossain vaiheessa tarkemmin, yksilöinä.

Nyt meinaa Nukkumatti viedä äitin, joten on aika toivottaa hyvää yötä  kaikille rakkaille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!