torstai 20. helmikuuta 2014

Mahtavaa!!

Äitin oma kunnonkohotus projekti on nyt virallisesti polkaistu käyntiin. Kävin eilen tapaamassa personal traineria ja myös jo vähän treenasimme yhdessä. Tosi hyvän ohjelman pt oli kasannut. Ja tehokkaan! Tänään kävin sitten perus lenkillä. Ja lauantaiksi olen iltapäivälle varannut ryhmäliikunta tunnin. Tuntuu mahtavalta taas liikkua oikein kunnolla. Ja näin se tulee varmemmin tehtyä, kun on joku joka vähän "katsoo perään"!

Hiihtoloma viikko on  muutenkin ollut mahtava. Lapset on saanu aamulla nukkua ilman aikatauluja. Ja muutenkin ollaan tehty juttuja, joita lapset on itse halunnut. Paljon on leikitty ja jumpattu yhdessä koko poppoo. Askarreltu ja maalailtu.
Leivottu makoisia pullia.


Ja tuossapa näkyy yksi lasten taide, suoraan olohuoneen seinällä. Kaikkien kullanmurujen kädet leimattuna!

Ainoa harmillinen asia viime aikoina on ollut se, että Taavi murun lääkitys ei nyt sovikaan pojalle. Olo on kurja ja poika näkee painajaisia.  No, huomenna neurologi soittaa, niin katsotaan voisiko lääkitystä hiukan keventää. Kun tuntuu nyt taas ties kuinka monetta kertaa siltä, että mitä enemmän lääkettä sitä surkeempi on pojan tilanne. Harmia!

Kuitenkin, kaikki muuten mallillaan. Ja aletaan kohta taas muistutteleen arkeen paluuta.

Kiitos tästä päivästä. Ja hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!