tiistai 11. helmikuuta 2014

Mukava päivä takana! Muskarissa oltiin pienten miesten kanssa. Ja kävästiin myös muskari kahvilassa herkuttelemassa. Mukava rytmittelytuokio pojille tuo muskari. Ja tietysti myös äitille tärkeä paikka arjen jakamiseen toisten äitien kanssa. Ja on muuten tosi kiva olla tuolla taas, kun on kaikkien lasten kanssa siellä käyty. Ja opekin on sama, oma Muskari-Heli!
.....johan tuli monta kertaa muskari........

                                                  Pienet rumpalipojat!


Alkuillasta leivoin taas ison sämpylätaikinan meidän catering tilauksen tiimoilta.  Ja äsken juuri sain täyteltyä. Tänään vuorossa oli savuhärkä ja savulohiviettelys. Tulipa herkullisen tuntuisia tuotoksia! Yhteensä nyt tehty jo 125 täytettyä leipää. Vielä ainakin toinen mokoma lisää!

Lapset voimakkaasti reagoi siihen,  kun äiti ei ehdi antaa niin paljon huomiota, kun pyörittelen tätä leipä projektia. No, onneksi tämän työkeikan jälkeen alkaa myös koululaisten hiihto loma,  niin sitten voidaan puuhata yhdessä oikeen kunnolla. Toiveissa on lapsilla ollut esim. eväsretki lähimaastoon.

Tulipa muuten mieleeni, että jos täällä joku näitä mun juttujani lueskelee,  niin vois laittaa ideoita mistä voisin tän meidän perustouhun lisäks kirjotella!

Nytpä taas toivottelen kaikille hyvät yöt! Halit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!