sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Palmusunnuntaita!

Virvon, varvon tuoreeks, terveeks
Tulevaks vuodeks......
Meiltä lähti tänään liikenteeseen kaksi virpojaa

Keli on koko päivän ollu hiukan ei-tyypillinen palmusunnuntai. Harmaata ja sateista! Mutta ei se tunnelmaa häiritse! Virpojat teki oman kierroksensa. Ja Taavi sai viettää ihan omaa, laatu aikaa mummin ja vaarin kanssa, kun sai mennä lounas kylään ihan itsekseen! Ja ruokana vielä Taavin herkkua, uunilohta!

Muut kotona söi possun niskaa, isin grillaamana tietty. Lisäksi hyvä salaatti ja perunat. Ja lehtikaali muhennos. Itse olin aamulla leiponut makoisaa, rusinaista limppua jo pääsiäistä varten. Söin sitten tietysti maistiaislimpusta oman mahan täyteen, raejuuston, muhennoksen ja salaatin kera. Juomaksi mukavasti muuten kylmähköä lounasta lämmittävää vihreää teetä.

                                                 Lehtikaali, sipuli ja valkosipuli hautumassa.



Leipien lisäksi keittiössä syntyi tänään yksi tilauskakku huomiselle. Laakson sairaalan osasto 1:lle Juhan täti tilasi kiitos kakun. Tässä se



Täytteenä aprikoosihillo ja oma sitruunamousse! Tosi keväinen makuyhdistelmä!
Päällä kerma ja valkosuklaa vuoltuna.

Huom.  Reunat ja paperi siistittin vielä kuvan oton jälkeen.

Eilen vakoilin muutama päivä sitten paistamiani mämmejä. Ne kun ovat vielä jääkaapissa tekeytymässä. Hyvältä näytti, kohta päästään herkuttelemaan.

Pinta oli saanut kauniin kiillon ja rakenne tuntui mukavalta. Muuten kuvan valaistus ei anna oikeutta tuotteen kauniille värille!

Hyvä päivä. Nyt lenkille. Sadetta uhmaten!

Mun rakkaani, rauhallista alkavaa suurta, hiljaista viikkoa!
Halit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!