keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Tunteita, tuntoja, makuja

Ollaan ehditty jo heinäkuuhun! Ensi viikon alusta saadaan isikin meitin kanssa lomalle! Jos ilmat suosii, niin tehdään koko porukalla pieniä päiväretkiä mm. Korkeasaareen, mummulaan... Ja Tampereen serkkujakin olisi jo kova ikävä! Ei olla nähty aikoihin...... en taida edes muistaa, koska viimeksi! Tulen melkein surulliseksi  :-(
Toivon todella, että voitaisiin nähdä pian. Kuvia kyllä katsellaan varmaan päivittäin. Ja Pyrykin tunnistaa hienosti.... "Nanna", "Jaji"......

Tällä viikolla ollaan podettu pientä nuhaa, pienimmillä pojilla. Lisäksi itselläni maanantaina migreeni. Ei onneksi nykyään ole vaivannut kovin usein. Jossain vaiheessa oli jopa kerran-kaksi kuussa pitkällinen, aurallinen migreeni. Nyt on jo muutaman vuoden ollut kunnon migreenikohtaus max kerran vuodessa! Olen oikein tyytyväinen!
Muuten meillä voinnit oikein hyvät.
Ja Taavi on myös kortisonihoitojen jälkeen ollut kiitettävän hyvässä kunnossa. Poika on aikaisempaa jaksavampi ja puhe, joka vaikeutui Zonegran lääkkeen aloituksen jälkeen, on taas melko selvää ja puheen tuotto helpompaa! Kohtauksiakaan, ainakaan mitään näkyviä, ei ole ollut. Eli ilmeisesti ainakin nyt kombinaatio Keppra-Zonegran+kortisoni olisi osoittamassa tehokkuutta! Valoa siis näkyvissä tässä lääkekokeilujen tunkkaisessa ja tuskaisessa tunnelissa! Mutta, mutta......onhan tuo lääkemääränä pieneen ihmiseen ihan sairas! Toivotaan, että tilanne säilyisikin rauhallisena, niin päästäisiin mahollisimman pian keventämään lääkekuormaa!


Tänään oltiin lasten kanssa vaarin syntymäpäivä kahvilla! Mittarissa jo komeat 77-vuotta. 80 jo tosi lähellä! Ja Juhan isästä sitä ei kyllä millään meinaa uskoa. Mutta: Onnea vielä, appeni!
Ja huomenna kyläillään ystäväperheen luona. Välipalaillaan ja viedään Niko murulle synttäri muistiainen. Maanantaina kun siellä täytettiin 7-v!

Perjantaina saadaan sitten meille vuorostaan ihan "timanttisia vieraita", niin kuin Iso-A totesi! Ihanaiset Betti, Lumi ja Jade! On tosi kiva, kun näin lomalla nähdään Jadeakin. Fanni eritoten odotaa lähes päivälleen saman ikäistä ystäväänsä!


Luonnon oma timantti, mustikka!
Noita luonnon timantteja alkaa kohta parhailla paikoilla kypsymään. Namia. Kesämarjat on kyllä niin ihania. Mansikoita mussutellaan harvase päivä aamupalalla.... välipalalla..... iltapalalla! Herkkupäivän herkutkin helposti korvaantuu mansikkarasialla!
Myöhemmin saadaan sitten vielä mustaherukat ja vadelmat suoraan suuhun omasta pihasta.


Nyt näissä makoisissa tunnelmissa,

Kiitos tästä päivästä! ♡


1 kommentti:

  1. voi,te saatte maistella mansikoita joka päivä..mä tässä murehin,jääkö meillä tämän kesän mansikat kokonaan saamatta :(

    VastaaPoista

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!