maanantai 24. maaliskuuta 2014

Oi katso mikä aamu!!
Ihana herätys, äitin ja isin pikku pörröpää!!!
Kun päivä käynnistyy mahtavasti, niin siitä ei voi tulla muuta kuin hyvä.
Saatiin aikaiseksi vaikka mitä pienten miesten kanssa päivällä. Ja kun haettiin Tarmokas Taavi eskarista, niin sama meno oli ollut sielläkin. Eli hyvä päivä Taavilla. Ihanaa. Viime aikoina kun on ollut taas enemmän haasteita, kun ollaan muokattu lääkitystä. Muutos jatkuu yhä. Toivotaan taas kerran, että oltais vihdoin löydetty lääke joka sopisi pojalle!


Fanni toivoi hyvän koulupäivän jälkeen tuoretta pullaa! Ja sitähän sitten tietysti leivottiin.

Kaiken muun touhun lomassa vähän ulkoiltiin ja puhalleltiin keväisen päivän iloksi saippuakuplia.
Illalla aloin itse hiukan suunnitella, että millaisen seinähyllyn haluaisin keittiöön tiskipöydän yläpuolelle. Olisi nimittäin kiva saada osa kahvikoneista ja muista laitteista pois tasolta, silloin kun eivät ole käytössä. Muuta muutosta en juuri keittiöön kaipaa. Tykkään touhuta siellä!

Ja tästähän selkeää aasinsiltaa myöden.....

Tänään me kotiporukka syötiin kassleria ja fetasalaattia. Ja huomiselle paistettiin lohta. Kalaa tulee tälle viikolle vielä vähintään toiselle päivälle. Meillä nykyään toiveruoka listan kärjessä lähes aina kalaruoat.
Lisäksi kokataan juurespastaa. Ja yhdelle päivälle kanaa.

Nyt on kaikki murut jo nukkumassa. Itsekin kohta peiton alle, kun huomenna mennään taas koko sakki omiin kohteisiin. Pikku-A jo kovasti tänään odotteli muskaria!

Kiitos tästä päivästä. Hyvää yötä mun rakkaani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!