maanantai 20. tammikuuta 2014

Isillä ja pikku-P:llä on kivaa!
                 Iltapesujen jälkeen naurattaa, lämpimällä lattialla on mukavaa!

Päivä on saatu iltaan asti kuljeteltua. Ilma oli kylmä ja autoakin paleli..... Lähdin hakemaan Taavi-kultaa eskarista, mutta autopa ei käynnistynyt! Siinä sitten vähän jouduin säätelemään ennen kuin pääsin matkaan.
Tultiin sitten kotiin luonaalle. Tänään söimme marjapuuroa ja kananmuna voileipiä.

Taavilla oli tänään eskarin lisäksi myös puheterapia. Ja tänään oli kovasti ilmoilla pojalla itsepäisyyttä ja halua kieltäytyä siitä, mitä pyydettiin tekemään. Toivottavasti tasottuu nuo fiilikset, kun muuten on uuden lääkityksen kanssa mennyt melko hyvin. Keskiviikona Taavin neurologi soittaa viimeisimmän EEG:n tulokset. Toivotaan, ettei olisi mitään erikoista.

Tänään kävi Henriikka-täti kylässä. Mikä oli mukavaa, kun ei nyt kuitenkaan liian usein nähdä. Ja yöksi lähti sitten töihin. Hyvää yötyötä!

Huomenna taas kaikki liikenteeseen. Toivottavasti auto ei aamukylmässä ala kiukuttelemaan!

Mennyt viikonloppu sujui touhukkaasti. Fannin kuoroleiri oli onnistunut ja tyttö tyytyväinen. Sunnuntaina isi haki veneen omaan pihaan huoltohallista. Iso-A oli isin mukana käymässä työpaikalla. Ja tuli kotiin tosi polleena! Tuntui, että herra 4-v oli kuin aikuinen, kun kertoili tosi tohkeissaan mitä oli nähnyt......

Öitä mun perheeni. Ja kaikki muutkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On kiva, kun jätät viestiä vierailusta! Kiitos!